Uusi perhehoidon toimija

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Tervetuloa AVA perhepalvelut Oy:n sivuille! AVA perhepalvelut on perustettu 2016 ja toimimme perhehoidossa kuntien kumppanina.

AVA:n arvoina on nimen mukaisesti arvostus, välittäminen ja avoimuus.

Arvostamme sijaisperheiden arvokasta työtä ja haluamme, että arvostus näkyy myös päivittäisessä työskentelyssä perhehoidon kentällä ja sijaisperheiden kanssa.

Välitämme perhehoitajista ja ennen kaikkea perheisiin sijoitetuista lapsista. Pyrimme aina löytämään lapselle sopivan perheen. Sijoitus on aina erittäin sensitiivinen tapahtuma, varsinkin syntymävanhemmille ja lapselle. Haluamme tukea myös syntymävanhempia kriisissä.

Avoimuus välittyy tavastamme toimia yhteistyökumppaneiden kanssa. Teemme sen, minkä lupaamme ja lupaamme sen, minkä pystymme toteuttamaan. Avoimuus on mielestämme ainoa tapa toimia kumppaneidemme ja yhteistyötahojen kanssa.

Panostamme erityisesti sijaisvanhempien ja -perheiden tukipalveluihin. Moniammatillisella tukitiimillämme on pitkä kokemus lastensuojelusta ja perhehoidosta. Tukitiimin palvelut ovat AVA:n sijais- ja tukiperheiden käytössä.

Kiinnostuitko AVA:n palveluista sosiaalityöntekijänä, sijaisvanhempana tai sijaisvanhemmuudesta yleensä? Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

toimisto@avaperhepalvelut.fi

+358 40 779 7606

Vieritä ylös